De gezichten achter de projecten

Nicole Bouts

Eigenaar, communicatieadviseur

Kwam in de commerciële buitendienst bij veel bedrijven over de vloer en raakte thuis in allerlei branches. Heeft in 1999 ONyVA opgericht en is een echte zelfstandig ondernemer. Wars van een hiërarchische structuur kan ze niet tegen klanten met een ‘ik betaal dus ik bepaal’-mentaliteit: “Huur mij dan niet in!” Maar verder is ze een servicegericht watje, altijd bereid mee te denken, snel te schakelen, door te pakken. Heeft een zwak voor technische bedrijven en dingen die met een ‘s’ beginnen, zoals softbal, surfen, skiën, sinterklaas en sjokola. 

Mail Facebook Linkedin

Gregor Hakkenberg van Gaasbeek

Concept & copy

Er was eens een linkshandig jongetje dat nooit goed heeft leren schrijven, omdat dat op de basisschool met rechts moest. Haalde dan ook al op 13-jarige leeftijd zijn typediploma. Is inmiddels bijna 30 jaar professioneel copywriter en vindt het spannend ingewikkelde dingen zó te verwoorden dat iedereen het snapt. Houdt ervan ietwat plechtstatig taalgebruik te bezigen, maar schrijft net zo makkelijk makkelijk. Gregor wil graag jouw verhaal vertellen, en natuurlijk – al schrijvend – nog lang en gelukkig leven.

Facebook Twitter Linkedin

ineke-jansen-onyva-profielfoto

Ineke Jansen

Adviseur Marketing & Strategie

Is een kei in het analyseren van bedrijven en processen. Daarbij beperkt ze zich niet tot de communicatie, maar kijkt naar de organisatiestructuur, management, sales, marketing, communicatie en HR. Kan mede door haar marketing achtergrond snel inschalen waar de kansen en bedreigingen liggen en koppelt hieraan een helder advies. Om vervolgens ook nog de benodigde aanpassingen naar de praktijk te brengen. Wat er ook moet gebeuren, Ineke speelt het met veel creativiteit klaar om de processen op een hoger niveau te tillen, voor meer resultaat.

Twitter Linkedin