Slide background
Slide background

ADVOCATEN VAN DE DUIVEL

Het geheim van een goede marketingstrategie

Slide background

WIJ SCHEPPEN GRAAG MET EN VOOR JE OP!

Neem een kijkje in onze keuken

Websites

Voor een website geldt hetzelfde als voor een brochure of een advertentie: hij moet overduidelijk, onvervreemdbaar van jou zijn. Passen bij je uitstraling in zowel de toon en stijl van de tekst als in de vormgeving. 

Maar bij websites spelen nog veel meer zaken mee. Zoals de vindbaarheid (SEO), device-onafhankelijk ontwerp (responsive), de gebruikersvriendelijkheid, de vormgeving en navigatiestructuur die de klant helpt de juiste actie te ondernemen (conversie). 

En natuurlijk moet een website makkelijk te onderhouden zijn. Dat wil zeggen dat er een helder en gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) is waar jij zelf pagina’s en artikelen kunt aanmaken, plaatjes toevoegen en veranderen en teksten aanpassen. Zodat je niet voor elk wissewasje technische uren moet inkopen. 

We willen graag dat je heel lang klant bij ons blijft, maar niet omdat je met handen en voeten gebonden bent aan een uniek ONyVA softwarepakket. Bij ONyVA maken we daarom meestal gebruik van het open source platform WordPress. Een eenvoudig systeem dat zo’n beetje de wereldstandaard is en dat dus ook iedereen kan onderhouden. 

Onze toegevoegde waarde zit in begeleiding, advies en ondersteuning. Of het nou gaat om maatwerkoplossingen of standaard templates. Reden genoeg voor langdurige samenwerking.

 

Wij komen graag bij je langs »